Mali Lošinj – hotel – nastanitev, ki prija vsakomur

 

Ste že kdaj slišali, da je na nekaterih krajih zrak tako čist in dober, da ga priporočajo užiti tudi tistim, ki imajo težave z dihali. Pri tem mislimo predvsem na posamezna morska mesta. Prav gotovo se vanje vključuje tudi izjemno priljubljeno mesto Mali Lošinj. Mesto se nahaja na otoku Lošinju, in sicer na Hrvaškem. In če se že odločimo za nekaj časa bivati v njem, potem je Mali Lošinj – hotel najboljša možna nastanitev.

Mali Lošinj – Hotel  Aurora zagotavlja tudi prevoz do letališča

Mali Lošinj je torej priljubljena destinacija mnogih turistov, predvsem v poletnem času, ko je mesto tudi najbolj živahno. Ljudje se ponavadi nastanijo v priljubljenih hotelih, ki poleg osnovnih storitev ponujajo še marsikaj. Med njimi je zagotovo izjemno priljubljen, če že ne kar slaven hotel Aurora. Hotel se ponaša s sobno postrežbo, restavracijami, klimo, mini barom, kabelsko ali satelitsko televizijo, kadjo, sušilcem za lase, parno kopeljo, zasebno kopalnico in še bi lahko naštevali.

V njem kar mrgoli dejavnosti. Omogoča jih predvsem prostor ta fitnes in tudi telovadnica, ki je izjemno bogato opremljena. Mnogi se zanj odločijo tudi, ker vsebuje masažno lepotni center, teniška igrišča, savno, vrt, vodne skuterje, nočne klube, vodne aktivnosti vseh vrst in oblik, minigolf in še in še.

Hotel ponuja tudi brezplačni brezžični internet. Izjemno slaven pa je zaradi možnosti, ki ponuja prevoz do samega letališča. To je izjemna možnost za številne turiste, ki jim to pomeni veliko.

Mali Lošinj – zanj se odločajo tudi številne družine

Za tovrstno obmorsko mesto smo večkrat slišali že tudi, da se za tamkajšnje dopustovanje odločajo predvsem mlade družine. Starši dobro vedo, kaj je dobro za njihove otroke. Tudi sveži zrak ter izjemna turistična ponudba, ki vključuje bogato hotelsko ponudbo, jih premamita.

Če pa nas ob tem seveda zanima tudi cena, kar verjetno nas, bomo kmalu ugotovili, da je ponudba v primerjavi z ostalimi mesti, sprejemljiva in se jo splača vzeti za svojo.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *